No visualitzes correctament aquest correu? Llegeix-lo al nostre web.  
Consorci per a la Normalització Lingüística

Notícies del CPNL

Activitats properes

1 Març de 2014 Edicions anteriors Segueix-nos per Twitter Facebook

Novetats del CPNL

Pujar

Renovem l'oferta formativa: cursos especialitzats i a mida

Durant el 2013, el CPNL hem dissenyat una nova oferta formativa. A diferència dels cursos generals, que tenen per objectiu assolir un nivell de llengua determinat, aquests nous cursos tenen com a finalitat partir de situacions pràctiques per tal de saber utilitzar la llengua en diferents contextos de comunicació, tant en els àmbits personals com en els professionals. Alguns exemples d’aquests cursos són el Taller de recursos a la xarxa, les Sessions de llenguatge comercial, el Curs de llenguatge administratiu avançat i L’hora del lector.

Els cursos de la nova oferta formativa s’agrupen en tres àmbits: tecnologies de la informació i comunicació (TIC) llengua i món laboral i llengua i cultura, a banda dels cursos per millorar l’expressió oral i l’expressió escrita. 

Vegeu la nostra oferta de cursos.

Més informació

Renovem l'oferta formativa: cursos especialitzats i a mida

Celebrem l'any Vinyoli

En el marc de la commemoració del centenari del naixement de Joan Vinyoli, i com a part de la xarxa d’actes en homenatge al poeta, el CPNL organitza un seguit d’activitats en què es llegirà, narrarà i conversarà en llengua catalana a partir dels versos de Joan Vinyoli i d'aquesta manera també es divulgarà l’obra i la figura de l’escriptor.

 Consulteu la nostra agenda d'activitats.

Més informació

Bones pràctiques

Pujar

Fa x Mi

Fa x Mi

Fa x Mi és una activitat, organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, pensada per als alumnes dels nivell bàsics i elementals i als participants del programa Voluntariat per la llengua dissenyat amb l’objectiu d’oferir una activitat lúdica de promoció de l’ús del català que fomenti l’intercanvi i la cohesió grupal.

Més informació

Ells fan l'esforç, i tu que ets d'aquí... no els parlaràs en català?

Ells fan l'esforç, i tu que ets d'aquí... no els parlaràs en català?

Amb l’augment de població nouvinguda que va incorporar-se a les classes de català, el Centre de Normalització Lingüística Montserrat va organitzar l’exposició fotogràfica Ells fan l’esforç. I tu que ets d’aquí... no els parlaràs en català? a Manresa i a Igualada amb l'objectiu de sensibilitzar la població cap a un canvi d'actituds: continuar parlant en català encara que l'interlocutor tingués una aparença estrangera.

 

Més informació

Formació i campanyes

Pujar

Wiki sobre estratègies de motivació a l’aula

Wiki sobre estratègies de motivació a l’aula

El CPNL hem elaborat un wiki amb l'objectiu d’aportar recursos per millorar les pràctiques docents i incrementar la motivació dels alumnes, sobretot de Bàsic 1, perquè vulguin continuar el seu aprenentatge. Hi trobareu recomanacions, enllaços, pistes i qüestionaris perquè pugueu reflexionar i millorar la vostra pràctica docent.

Més informació

Projecte Activa la llengua

Projecte Activa la llengua

Es tracta d'un projecte engegat amb les biblioteques de manera que aquestes posen a disposició de les persones que volen seguir cursos de català en línia Parla.cat els seus espais multimèdia. Els ordinadors incorporen a l'escriptori un distintiu gràfic d’Activa la llengua, que facilita l'accés a les tres línies del projecte

Més informació

VxL

Pujar

Parla i fes camí. Mou-te en català!

Parla i fes camí. Mou-te en català!

Amb aquest nom s’ha iniciat una nova activitat complementària per als participants al Voluntariat per la llengua (VxL) del Centre de Normalització Lingúistica (CNL) de Badalona i Sant Adrià de Besòs, amb l’objectiu de combinar la pràctica esportiva amb la conversa en català. Partint d’aquesta idea, "Parla i fes camí. Mou-te en català!" és una nova experiència per practicar la llengua en un entorn sa, obert i agradable i és també una activitat pensada com una caminada a l'abast de tothom.

Més informació

El portal vxl.cat es renova, en el desè aniversari del Voluntariat per la llengua

El portal vxl.cat es renova, en el desè aniversari del Voluntariat per la llengua

Coincidint amb la celebració del 10è aniversari del Voluntariat per la llengua i també amb el fet que ja s'han format més de 80.000 parelles lingüístiques, s’ha presentat el nou disseny del portal vxl.cat. Aquest portal esdevé un nou canal d’informació, tant per als participants al programa com per al públic en general, i conté notícies sobre el VxL i també una agenda per consultar els actes i les activitats previstes.

Més informació

Breus

Pujar

Notícies breus

Vols compartir aquest butlletí al teu Facebook?

M'agrada

Vols compartir aquest butlletí al teu Twitter?

Tweet

Vols compartir aquest butlletí al teu Google+?

Comparteix

Destaquem

Espai DIN VxL Aprèn català

Contacte

Consorci per a la Normalització Lingüítica
Àmbit de Projecció
C/ Mallorca, 272, 8è
08037 Barcelona
Tel. 93 272 3100
Fax: 93 487 2167
A/e: cpnl@cpnl.cat

Llicència de Creative Commons 2014 Consorci per a la Normalització Lingüística