Consorci per a la Normalització Lingüística

2.090 inscripcions, rècord al CNL L'Heura! - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

2.090 inscripcions, rècord al CNL L'Heura!


El nombre d'inscripcions als cursos de català del CNL L'Heura s'ha situat, per primer cop, per sobre les 2.000. Aquesta magnífica notícia ho és, encara més, perquè no ha estat producte de l'atzar; no és una flor d'estiu. Si donem un cop d'ull a les dades dels 15 últims anys, veurem que les inscripcions han estat 26.486 en total, és a dir, una mitjana anual de 1.766.  Aquesta mitjana ha anat augmentant els últims 10 anys i s'ha situat per sobre de les 1.900. 

El rècord assolit l'any 2019 és, per tant, el resultat d'un treball constant per oferir una formació diversa i adaptada a les necessitats de les persones que viuen a Santa Coloma. Diversa pel que fa als nivells oferts (des del nivell Inicial al Superior), a les modalitats dels cursos (presencials i en línia), als calendaris (intensius, trimestrals, anuals i d'estiu) i a l'oferta horària (des de les 9 a les 21.30 h). Diversa també, i en constant renovació, pel que fa a les propostes formatives adaptades a les necessitats de les persones. Cal destacar, entre molts altres, el curs oral Ep! Escolta i parla, el curs Inicial per a persones xineses, els cursos en línia de Comunicacions Administratives o els cursos sobre les Novetats de la nova Gramàtica. 

Al CNL L'Heura trobareu una proposta formativa que us interessi.  I, si no és així, estarem encantats de rebre els vostres suggeriments! 

El CNL L'Heura al servei de la ciutat, al servei del català! 

 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística