Consorci per a la Normalització Lingüística

Programació Teatre Sagarra 2020 - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Programació Teatre Sagarra 2020


El Teatre Sagarra ha inaugurat la programació de 2020 amb l'obra La Rambla de les Floristes, un clàssic del teatre català del 1935, de Josep M. de Sagarra. Estigueu atents i mireu la programació perquè us hi esperen espectacles per gaudir d'allò més!

El 21 de febrer es representarà L'amic retrobat, de Fred Uhlman. Una obra sobre l'amistat de dos enemics en temps de guerra, amb un repartiment encapçalat per l'actor de la ciutat Jordi Martínez.

Dins de la programació de la Quinzena Metropolitana de dansa trobareu les actuacions de dansa aèria de Sacude (27 de març), al parc d'Europa, CobosMika dance (21 de març), a l'estació de metro Fondo, Mal Pelo, amb La set i la Revolució (27 de març). La Quinzena es clourà amb l'experiència col·lectiva Tothom Balla (28 de març), en la qual hi participaran totes les escoles de dansa de la ciutat, interpretant les seves coreografies al voltant del mercat Sagarra.

També podreu gaudir de dues experiències de teatre independent: Àrtica, de la companyia Ponten Pie (31 de gener i 1 de febrer), Peter Pan (21 i 22 de març), de l'Excèntrica, i l'espectacle Calma (18 d'abril), del clown Guillem Albà. 

Quant a l'escena local, estarà protagonitzada per El Apagón, de La Colmena (15 i 16 de febrer), el concert d'hivern del CEP Puig Castellà (23 de febrer), una lectura dramatitzada vinculada a la memòria històrica, Defensa'm perquè és mentida (24 d'abril), i el Festival Santa Coloma Màgica (10 de maig). A la graella també hi haurà lloc per a la programació del Sagarra Kids (abans teatre familiar) i del teatre escolar.

Venda anticipada d'entrades en linia (teatresagarra.koobin.cat), o per taquilla (Carrer del President Companys, 27, 08921 Santa Coloma de Gramenet):

Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.

Dues hores abans de cada representació.

Telèfon de taquilla: 93 462 40 54

Teatre Sagarra

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística