Consorci per a la Normalització Lingüística

Exposició "La vaixella dels senyors de la torre" al Museu Torre Balldovina - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Exposició "La vaixella dels senyors de la torre" al Museu Torre Balldovina


Fins al 31 de juliol podeu visitar l'exposició La vaixella dels senyors de la torre al Museu Torre Balldovina, on podreu admirar peces de finals del segle XVI i el tercer quart del segle XVII.

En la mostra es pot veure una tria de les més de 600 peces de vaixella i terrissa de taula de producció catalana, a més de tota una gran varietat d'atuells de cuina: plats de diferents diàmetres, escudelles, escalfetes, tupins, gerres, olles, cassoles, greixoneres, tapadores... L'exposició resulta molt interessant per la dissemblança de les peces i per la seva homogeneïtat cronològica.

Les peces provenen de les excavacions fetes el 2009 al Molí d'en Ribé, un molí fariner medieval molt gran, que al segle XVIII pertanyia a la família Ribé i que sempre ha estat relacionat amb la casa senyorial Torre Balldovina. Arran de les excavacions es va fer donació al Museu de tota aquesta vaixella que suposadament pertanyia als senyors de la torre.

Informació pràctica:

Adreça: Pl. Pau Casals, s/n, Santa Coloma de Gramenet

Telèfon: 93 385 71 42

Horaris:

  • de dimarts a dissabte, de 18 a 20.30 h
  • dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 h
  • juliol: de dimarts a dissabte, de 17 a 21 h
  • TANCAT: 1 i 6 de gener, del 15 al 22 d'abril, 1 de maig, 10 de juny, 11 i 24 de setembre, 25 i 26 de desembre; tots els dilluns, diumenges de juliol i el mes d'agost.

Entrada gratuïta

Edifici accessible

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística