Consorci per a la Normalització Lingüística

L'arròs a Sabors del món - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

L'arròs a Sabors del món


El diumenge, 9 de juny, L'Agrupació de Comerç i Indústria de Santa Coloma de Gramenet en col·laboració amb el CNL L'Heura va organitzar la mostra Sabors del món. Enguany se n'ha celebrat la 8a edició i el fil conductor ha estat l'arròs, un aliment bàsic i essencial en l'alimentació de gran part del món.

Des de l'any 2012, Sabors del món té com a objectiu difondre productes alimentaris i elaboracions culinàries que són presents al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet. D'aquesta manera es vol aconseguir la promoció del comerç local, la cohesió social i el foment del català com a llengua comuna.

                             imatge

L'any 2019 el protagonista ha estat l'arròs. Aquest cereal va ser el centre de dues activitats que es van organitzar i que s'adreçaven a totes les persones que diumenge van visitar la mostra.

Una de les propostes, el circuit de l'arròs, plantejava fer una ruta per descobrir quins restaurants preparaven determinats plats fets amb aquest ingredient. Un cop feta la ruta es va fer el sorteig que tenia com a premi una Targeta Ciutat per valor de 50 euros.

La segona activitat  va consistir en un joc "L'arròs als Sabors del món" on s'havien de relacionar les imatges de plats d'altres edicions, elaborats amb aquest cereal, amb el seu nom.

Aquestes propostes van tenir una bona rebuda i van participar-hi un centenar de persones.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística