Consorci per a la Normalització Lingüística

El CNL de Reus, una de les iniciatives Imprescindibles 2018 del Canal Reus TV - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

El CNL de Reus, una de les iniciatives Imprescindibles 2018 del Canal Reus TV


  • El guardó distingeix personalitats, entitats, projectes o iniciatives destacades de Reus i el Baix Camp

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha estat una de les 10 iniciatives distingides pel Canal Reus TV com a Imprescindibles 2018. El guardó del canal de televisió té com a finalitat fer valer aquelles personalitats, entitats, projectes o iniciatives que han configurat la vida i tramat cultural de Reus i el Baix Camp.

Com en ocasions anteriors, Canal Reus TV va fer una preselecció de 10 candidatures entre les més de 800 iniciatives presentades, entre les quals hi havia el CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, per la seva labor cultural, lingüística i de cohesió social.

A més a més, el passat dissabte 26 de gener es va celebrar la gala dels premis, on es va fer públic el resultat de la votació popular que ha permès decidir quina és la proposta Més Imprescindible de l'Any d'entre els 10 seleccionats, i que ha recaigut sobre Els Avis i Àvies de Reus per la Llibertat.

Els 10 Imprescindibles de l'Any van sorgir a partir de les propostes presentades durant la Nit dels Indispensables, una trobada que es va celebrar el passat 20 de novembre al Palau Bofarull de Reus, en la qual diverses personalitats i entitats del Baix Camp van presentar les seves candidatures per a Imprescindibles de l'Any 2018.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística