Consorci per a la Normalització Lingüística

Tot un any enFabrats! - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Tot un any enFabrats!


Aquest 2018 ha estat l'Any Fabra. Tot Catalunya s'ha engalanat per commemorar els 150 anys del naixement del mestre i els 100 anys de l'edició de la seva gramàtica. Amb l'impuls de la Direcció General de Política Lingüística s'han celebrat multitud d'actes i a Santa Coloma no hem volgut ser menys: conferències, excursions, publicacions i un llarg reguitzell d'activitats amb més de 600 participants a la nostra ciutat.

Hem viscut amb especial intensitat la difusió d'aquesta figura, perquè d'efemèrides n'hi ha hagut moltes i n'hi haurà moltes més cada any, però per a nosaltres, que estimem i difonem la llengua, no n'hi ha cap altra com la de Fabra. El seu periple vital, des de la Vila de Gràcia que el va veure néixer, fins a Prada, passant per Bilbao i Badalona va transcórrer en una època convulsa i agitada que no el va privar de tirar endavant una obra colossal per a la llengua catalana gràcies a una personalitat perseverant, decidida i esperançada.

Per acabar de retre el nostre petit homenatge a Fabra hem volgut reunir en aquest article totes les activitats que hem organitzat aquest 2018.

Aquí les teniu totes, amb fotos incloses:  

 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística