Consorci per a la Normalització Lingüística

Noves sessions del "VxL en conversa" - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Noves sessions del "VxL en conversa"


Dos dimarts al mes disposes d'un espai per conversar en català al CNL L'Heura (rambla de Sant Sebastià 100, cinquena planta) de 17 a 18h.

Durant una hora xerrem tots a propòsit de tres temes per donar la nostra opinió. Es tracta d'una activitat gratuïta, no necessita inscripció prèvia i està dirigida a participants del VxL i a l'alumnat del CNL L'Heura per guanyar confiança i fluïdesa en l'expressió oral.

A les sessions anteriors hem tractat temes ben diferents com la sentència de les hipoteques, la viabilitat del cotxe elèctric, el cinema romàntic i el d'acció, les nostres preferències en qüestions de calçat i a l'hora de dormir o dels  gustos a l'hora de menjar.

Amb el "VxL en conversa" oferim un espai de trobada en català tant a voluntaris, com a aprenents i alumnes amb ganes de parlar en un ambient lúdic i acollidor.

Si vols assistir-hi, aquí tens el calendari de les pròximes sessions:

Dimarts 15 de gener      Dimarts 29 de gener     

Dimarts 12 de febrer       Dimarts 26 de febrer

Si teniu qualsevol qüestió sobre l'activitat, no dubteu a contactar-nos. Truqueu-nos al CNL L'Heura, tel. 934684048, i demaneu per l'Israel Martínez o bé escriviu-nos un correu electrònic a vxl.heura@cpnl.cat.

Us hi esperem!

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística