Consorci per a la Normalització Lingüística

Acaba el curs de català per a personal sociosanitari - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Acaba el curs de català per a personal sociosanitari


Aquest curs L'Heura ha organitzat, conjuntament amb la Fundació Integramenet, un curs de llengua i cultura catalanes adreçat a futurs cuidadors de geriatria. El curs forma part del Programa de Reincorporació al Treball (PRT) que impulsa el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, en aquest cas per a professionals que treballen en l'àmbit sociosanitari en l'atenció domiciliària.

Els alumnes, provinents de països com ara Colòmbia, el Perú, Cuba, el Marroc, Hondures, la República Dominicana i Veneçuela, han rebut una formació equivalent a un B1 i han acabat fent exposicions sobre diferents aspectes culturals de Catalunya, que en començar el curs desconeixien totalment. En Pedro ha parlat sobre la gastronomía catalana, la Nour sobre la llengua, la Lina sobre Sant Jordi, i l'Aleida sobre muntanyes i rius, entre altres intervencions.   

Si bé és cert que al llarg d'aquests tres mesos els aprenents han desenvolupat bones estratègies comunicatives, també val a dir que el més enriquidor ha estat veure les petites transformacions personals que s'han dut a terme dins l'aula.

Si clique aquí tindreu més informació sobre el curs. 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística