Consorci per a la Normalització Lingüística

Celebrem el 15è aniversari del VxL commemorant la Nova Cançó - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Celebrem el 15è aniversari del VxL commemorant la Nova Cançó


El 30 d'octubre vam celebrat el 15è aniversari del Voluntariat per la llengua (VxL) amb un acte dedicat la Nova Cançó, dins de les activitats del Correllengua 2018, davant d'un centenar de persones.

Diego Arroyo Bote, el president del Consell de Centre del CNL L'Heura va donar la benvinguda als assistents entre qui hi havia participants del VxL, alumnes del CNL L'Heura, alumnes del Centre de Formació d'Adults Fondo i públic del Correllengua.

Durant la celebració Israel Martínez va explicar les novetats del VxL i les properes activitats del centre: el VxL en conversa, el club de cinema en català i els propers actes de commemoració de l'Any Fabra a la ciutat.

Seguidament, Conxita Ripollès va presentar la Nova Cançó, a través de fragments de vídeos i d'un breu recorregut històric. Tots els assistents van participar en un petit concurs on havien d'aparellar els autors i les autores de les cançons que sonaven a la sala, i després es va sortejar entre tots ells un llibre sobre Fabra i un altre sobre la Nova Cançó.

Finalment, vam cloure l'acte cantant tots plegats "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Jaume Sisa.

Podeu veure les fotografies de l'acte clicant aquí 

 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística