Consorci per a la Normalització Lingüística

Activitats a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Activitats a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet


Si us apropeu a les biblioteques de Santa Coloma durant el mes de desembre, hi trobareu moltes activitats per a petits i grans. Us en fem un recull, però n'hi ha moltes més!

. Biblioteca Can Peixauet, fins el 10 de desembre. Exposició: "Parc de la Serralada de la Marina". Hi trobareu deu plafons amb dibuixos d'Agnès Perelló, construïts amb materials naturals o reciclables on s'expliquen diversos aspectes del parc com el paisatge, la vegetació i la fauna, la història i els artistes que hi ha trobat la inspiració, i unes recomanacions per protegir i aprendre a respectar el parc per tal de conservar l'ecosistema i el medi.

. Biblioteca Fondo: Cuines del Món. Dins de l'edició de tardor podeu trobar diverses activitats com:

  • Tertúlia literària gastronòmica, Un home cau de Jordi Basté, dimarts 18 de desembre a les 19.00 h.
  • Taller infantil per a nens i nenes a partir de 10 anys: Mug cakes, divendres 14 de desembre a les 17.30 h.
  • Al desembre què mengem? Exposició i recepta del mes. Trobareu llibres i recursos per dissenyar menús, decorar la llar i preparar-vos per les festes. De l'1 al 31 de desembre a la primera planta de la biblioteca.

. Biblioteca Central, fins el 14 de desembre. Exposició: "Vencem la por: relats de dones en primera persona." Una exposició per commemorar el Dia internacional contra la violència de gènere.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística