Consorci per a la Normalització Lingüística

Ja hem fet dues sortides de "Parla i fes camí!" - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Ja hem fet dues sortides de "Parla i fes camí!"


Des de fa anys un grup de voluntaris i aprenents de Badalona i Sant Adrià surten d'excursió a la muntanya una vegada al mes i aprofiten per parlar en català. Enguany, des de Santa Coloma ens hem afegit a les seves dues últimes sortides i l'experiència ha estat fantàstica.

A la primera sortida vam visitar el castell de Sant Miquel i les fonts d'en Gurri i del Llorer. A la segona, l'itinerari ens va dur fins al jaciment ibèric i al turó de les Maleses, a més de passar per les fonts de la Canaleta i de la Guineu.

Les passejades permeten fer conversa, practicar la llengua i gaudir de la companyia, a més de tenir l'atractiu de passar per camins verds amb ombra i d'altres oberts. Hem visitat fonts, una ermita, un castell, contemplat els cirerers florits i magnífiques vistes però, gràcies als nostres guies, sobretot hem pogut gaudir de la sensació de caminar per indrets de muntanya a prop de casa nostra, sense necessitat de fer molts quilòmetres.

Farem la pròxima sortida dimecres 6 de juny i serà nocturna (de 19-24h aproximadament), ja que soparem al refugi d'en Vedat a Teià, A més, per celebrar l'any Pompeu Fabra, durant la caminada llegirem alguns dels seus textos en parades o indrets determinats.

El sopar servirà per acomiadar les excursions fins a l'octubre, així que si vols venir amb nosaltres, escriu un correu a vxl.heura@cpnl.cat.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística