Consorci per a la Normalització Lingüística

Hem trobat el tresor de les mil històries - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Hem trobat el tresor de les mil històries


Divendres 11 de maig, més d'un centenar de nens, nenes i adolescents acompanyats d'un adult van participar en l'activitat que el CNL L'Heura i el Rellotge XXI havien dissenyat per a la Diada de la Primavera.

Cadascun dels equips participants van seguir un mapa pirata que els va portar a cinc punts on havien de resoldre jocs lingüístics per obtenir cinc paraules. Després havien d'arribar a una cova on els esperava una escrivana. A ella li explicaven una història que s'havien inventat utilitzant les paraules que prèviament havien descobert. I, seguidament, obtenien una part del gran tresor pirata: unes fabuloses monedes daurades de xocolata!

"El tresor de les mil històries" es tracta d'una activitat del Programa Social per al Suport Familiar a l'Èxit Educatiu, que proposa la realització de diferents sessions destinades a crear un espai de trobada per a les famílies, al llarg d'un curs escolar, a on fomentar la reflexió, el diàleg i l'intercanvi d'experiències sobre temes relacionats amb l'educació dels fills i filles, la relació entre les famílies, el centre educatiu i la resta de comunitat.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística