Consorci per a la Normalització Lingüística

Jugant amb productes i amb plats xinesos en català a Els sabors del món - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Jugant amb productes i amb plats xinesos en català a Els sabors del món


Un centenar de persones van jugar a les dues tómboles del CNL L'Heura. La participació va ser constant durant tota la jornada a l'estand de la mostra Els sabors del món que hem compartit amb la Biblioteca del Fondo.

La sisena edició de Els sabors del món ha estat organitzada enguany per l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet i va aplegar molts veïns i veïnes del barri del Fondo i de la ciutat a la plaça del Rellotge, diumenge, dia 28 de maig, al voltant de productes i d'elaboracions culinàries d'arreu del món presents al barri.

Els objectius de la mostra són el foment del comerç local, el foment de l'ús del català i el foment de la cohesió social.

Durant el matí la tómbola de productes convidava els assistents a classificar els productes en tres caixetes diferents segons si eren cereals, fruites o llegums. A la tarda el repte  per participar en la tómbola era aparellar les fotografies de plats xinesos amb els seus noms en català. Caramels i llaminadures xineses van premiar la participació de tothom, grans i petits,  i 15 van ser els guanyadors dels premis extraordinaris. El primer premi consistia en un sopar per a dues persones a un dels restaurants xinesos que tenen la carta en català, el  Wen Zhou. 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística