Consorci per a la Normalització Lingüística

El grup de lectura celebra el 50è llibre amb Ramon Solsona! - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

El grup de lectura celebra el 50è llibre amb Ramon Solsona!


El grup de lectura del CNL L'Heura està de celebració. Des que va  començar, el març de 2009, s'hi han llegit 50 llibres.

Aquest fet ha coincidit amb la lectura de "L'home de la maleta" de Ramon Solsona. Per això ens va semblar que era una molt bona ocasió per convidar l'autor al grup. Així podríem parlar amb ell de la novel·la i celebrar l'aniversari. Gràcies a la Biblioteca Can Peixauet vam poder tenir físicament els 50 llibres amb nosaltres.

La conversa va ser distesa i molt fluïda. En tot moment hi va haver una gran complicitat entre l'autor i els lectors. Després de la lectura del llibre de Ramon Solsona van sortir molts temes de debat. Vam parlar de la postguerra, els diferents models de família, l'ús de la llengua i la vellesa.

Una mitjana de 12 alumnes han participat, des de l'inici, als grups de lectura. Les persones que hi han participat han trobat un espai on poder parlar la llengua que estudien. En aquests vuit anys d'experiència podem afirmar que hem aconseguit la unió de dos factors: el plaer de la lectura amb el de la conversa.

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística