Consorci per a la Normalització Lingüística

Jocs Florals amb aires de Bertrana - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

Jocs Florals amb aires de Bertrana


Dimecres 10 de maig vam celebrar la VIII edició dels Jocs Florals del CNL L'Heura a la Biblioteca Can Peixauet. L'acte, presentat per Pilar López, directora del Centre, va començar amb una apassionada presentació de la vida i l'obra d'Aurora Bertrana de la mà de Lourdes Reyes, la nova directora de la biblioteca, amb motiu de l'Any Bertrana. Després hi va haver temps per a un joc participatiu sobre l'autora, que ja s'havia treballat en algunes classes, i finalment vam lliurar els premis als alumnes guanyadors dels Jocs. L'escriptor Rodolfo del Hoyo va ser l'encarregat d'anunciar el veredicte. El jurat estava format per Rodolfo del Hoyo, Pilar López, Esther Planas i Conxita Ripollès, del CNL L'Heura.  

Els guanyadors van ser:

Categoria nivells bàsics: Estefania Georgesku

Categoria nivells elementals: Antoni Claudio Capel Romera

Categoria nivells intermedis i Voluntariat: Teresa Lazausa Julve

Categoria nivells suficiència i superior: Lucía Ruiz Pulido

Categoria frase d'inici: Ma Dolores Briales Jiménez

Hi va haver una menció especial per als alumnes del grup inicial de català per a persones xineses que també van fer un esforç per participar. Els mencionats van ser Peng Xu i Wang Xin.

Les professores dels premiats, Júlia Estadella, Margarida Guigó, Anna Lanau i Montserrat Pijuan, van llegir els textos guanyadors amb molta satisfacció. Els premis consistien en 2 Targetes Ciutat, gentilesa de L'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma, i 2 xecs regals de la  Llibreria Carrer Major. Laia Muñoz, presidenta de L'Agrupació,  juntament amb Diego Arroyo, president del CNL i tinent d'alcaldia de l'Ajuntament del Santa Coloma,  van lliurar els premis. Tots els guanyadors van rebre també un diploma.

Diego Arroyo, va cloure l'acte destacant la creativitat dels textos premiats i agraint el paper de les biblioteques a la ciutat.

Va ser una vetllada emocionant i entretinguda. Aquí podeu veure'n les fotos.

Moltes gràcies a tots!

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística