Consorci per a la Normalització Lingüística

Cualtis i el CPNL arriben a un acord per incorporar l’ús del català a l’empresa - Llengua i empresa

Butlletí Llengua i empresa

Cualtis i el CPNL arriben a un acord per incorporar l’ús del català a l’empresa


L'empresa de prevenció de riscos laborals Cualtis, amb implantació a tot l'Estat, ha decidit incorporar també el català com a eina de comunicació amb els seus clients a Catalunya. El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona s'encarregarà de traduir els models de documents i les comunicacions que enviï l'empresa, així com els continguts de la pàgina web.

Aquestes actuacions es faran mitjançant el Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL), que té com un dels principals objectius fomentar l'autonomia lingüística dels seus usuaris. En aquest sentit, el SAL realitzarà sessions de recursos lingüístics en línia als responsables de comunicació de Cualtis i els facilitarà recomanacions per optimitzar la qualitat de les comunicacions orals i escrites.

Cualtis té la voluntat d'ampliar la seva xarxa d'oficines a Catalunya i de formar progressivament el seu personal en llengua catalana mitjançant els serveis que presta el CPNL a les empreses. D'aquesta manera Cualtis continua afavorint la mobilitat territorial i la igualtat d'oportunitats entre els seus treballadors.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística