Consorci per a la Normalització Lingüística

El Futbol Club Barcelona i el CPNL, junts per donar a conèixer el patrimoni cultural i esportiu del país - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

El Futbol Club Barcelona i el CPNL, junts per donar a conèixer el patrimoni cultural i esportiu del país


El Futbol Club Barcelona (FCB) ofereix una promoció per a l'alumnat, els participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) i els treballadors del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). L'avantatge promocional es concreta en un 25 % de descompte en l'entrada general a la Camp Nou Experience (Tour i Museu) comprant l'entrada a les taquilles del Club. El descompte és vàlid fins al 31 de desembre de 2016.

La Camp Nou Experience és la millor manera de conèixer la història del Futbol Club Barcelona en primera persona i reviure, en una experiència multimèdia, els grans moments que han fet del Barça "Més que un Club". La visita inclou un circuit pels racons més emblemàtics del Camp Nou i l'entrada al Museu del FCB, on es mostren tots els trofeus aconseguits per totes les seccions esportives del club català al llarg de la seva història.

Aquesta promoció s'emmarca en el programa Llengua, cultura i cohesió del CPNL i consolida la voluntat de les dues institucions de treballar conjuntament i en xarxa per fomentar l'ús social del català com a eina de convivència i difondre la llengua, la història i la cultura catalanes entre tota la població. 

D'una banda, el CPNL, amb el programa Llengua, cultura i cohesió, motiva l'aprenentatge i l'ús de la llengua de l'alumnat i el VxL del Consorci a partir del coneixement del patrimoni literari i cultural del país, així com també de les entitats socials, culturals i esportives de cada població. Aquestes entitats són un mitjà immillorable per afavorir la cohesió social de la població nouvinguda.

De l'altra, el FC Barcelona ha celebrat aquest any el centenari de l'adopció del català com a llengua oficial de l'entitat. El compromís amb la cultura i el país és un valor inalienable del FC Barcelona i la llengua catalana ha estat sempre reivindicada pel club com a símbol de llibertat i com a element diferencial i aglutinador de la seva massa social.

 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística