Consorci per a la Normalització Lingüística

El SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf i el CPNL promouen el català en l’àmbit dels negocis - Llengua i empresa

Butlletí Llengua i empresa

El SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf i el CPNL promouen el català en l’àmbit dels negocis


El Servei d'Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès Garraf i el Consorci per a la Normalització Lingüística han signat un conveni de col·laboració per fomentar la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?" entre els emprenedors de l'Alt Penedès i el Garraf.

Per als propers tres anys, s'ha definit un pla de treball per mantenir i millorar la informació que proporcionen els tècnics del SIE als emprenedors de l'Alt Penedès i del Garraf sobre la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?". Aquest pla preveu informar sobre el marc legal que afecta les empreses i sobre els recursos que el CPNL els ofereix per facilitar el respecte als drets lingüístics dels clients.

El Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú serà l'encarregat de fer la sessió informativa per als tècnics del SIE i d'elaborar un protocol per recollir totes les consultes sobre matèria lingüística que plantegin els emprenedors en el moment d'obrir el seu negoci.

Una altra línia de col·laboració serà organitzar sessions monogràfiques titulades "En quina llengua hem de parlar amb els clients?", dins dels cursos "Idees pràctiques per portar la teva empresa" que periòdicament organitza el SIE als diferents municipis de les dues comarques.

El conveni de col·laboració entre les dues entitats el van signar Rosa Huguet, presidenta del SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf, i Josep Moya, president del Consell de Centre del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (CPNL).

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística