Consorci per a la Normalització Lingüística

El Passallibres ha fet un any! - L'Heura Digital

Butlletí del CNL L'Heura

El Passallibres ha fet un any!


El setembre de 2014 vam iniciar l'aventura del Passallibres a L'Heura.  Aquest projecte forma part del Pla de lectura del centre i té com a objectiu fomentar la lectura com a eina d'aprenentatge de la llengua i promoure la pràctica de la lectura als cursos. És una activitat que no només s'adreça als alumnes del CNL sinó que és oberta a la ciutat.

El Passallibres és un punt d'intercanvi de llibres que pot tirar endavant gràcies a les aportacions de la biblioteca de Can Peixauet i de persones anònimes. El podeu trobar al CNL L'Heura, en una taula que hi ha a l'entrada i on tant podeu agafar com deixar llibres que heu llegit. El seu funcionament és ben senzill: triar un llibre, apuntar el nom de la persona i el títol i llegir-lo!

La persona que agafa el llibre el pot tornar o no. La idea que hi ha darrere del Passallibres ens ho diu la mateixa paraula: passar els llibres d'unes mans a unes altres, fer una cadena de lectors i lectores.

Ara tot just fa un any que vam començar la cadena. En aquest període s'han exposat 161 llibres i se n'han agafat 149. Encetem el segon any i us convidem a celebrar-ho agafant algun llibre o deixant-ne algun perquè una altra persona en gaudeixi.

Per molts anys de  lectura!

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística