Consorci per a la Normalització Lingüística

El Voluntariat per la llengua, Premi Ciutat de Sant Cugat - Notícies del CPNL

Activitats properes

El Voluntariat per la llengua, Premi Ciutat de Sant Cugat


El 24 de març el programa Voluntariat per la llengua (VxL) va ser reconegut amb un dels cinc premis Ciutat de Sant Cugat, que distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que han tingut un paper destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu de Sant Cugat al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels premis. En concret, se’l va distingir per promoure el voluntariat lingüístic a la ciutat des de fa 10 anys a través del Servei Local de Català, promovent d’aquesta manera l’ús del català a la població.

El Premi Ciutat de Sant Cugat, atorgat per l’Ajuntament de la ciutat i que consisteix en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu d’aquesta distinció, va ser recollit per la dinamitzadora del VxL de Sant Cugat, Lídia Ponsatí; la directora del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Vallès Occidental 3, Montse Trilles, i la responsable del Servei Local de Català de Sant Cugat, Mar Oñate.

El premi va ser lliurat per la regidora delegada de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana, Joana Barbany. Ponsatí va agrair-lo tot fent partícips els centenars de santcugatencs que han participat en el VxL al llarg d’aquests anys.

Els presentadors de la gala, que es va celebrar al Teatre-Auditori de Sant Cugat, van ser Josep Maria Vallès i Marta Cailà, i hi va haver les actuacions dels alumnes de l'Escola de Música Maria Victòria dels Àngels, les Xandrines, l'Esbart Sant Cugat i la Factoria Mascaró.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística