Consorci per a la Normalització Lingüística

Posa’t en joc! - Notícies del CPNL

Activitats properes

Posa’t en joc!

Aquesta iniciativa del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental té un doble objectiu: d'una banda, que el català sigui present d’una manera lúdica en un espai municipal públic, com és un centre cívic i, de l’altra, que l’alumnat i els participants del programa Voluntariat per la llengua coneguin aquests espais i les activitats que s’hi fan.lectures

Per dur a terme aquesta activitat es va col·locar al vestíbul del Centre Cívic Nord de Granollers un tòtem amb la proposta d’un joc lingüístic. Les persones que visiten aquest espai hi troben el joc proposat: una endevinalla, una frase feta per completar, una paraula desordenada... i, al costat, les butlletes per escriure-hi la resposta, que posteriorment poden dipositar en una urna. Les butlletes encertants entren en el sorteig de premis diversos (entrades al teatre o al cinema, llibres...), que es demanen com a col·laboració als teatres de la ciutat, a l’Ajuntament i a algunes entitats.

Cada quinze dies es planteja un joc nou, i es dóna la solució de l’anterior. Aquesta primera edició de “Posa’t en joc” gira entorn dels animals, és a dir que en tots els casos la resposta serà el nom d’un animal.

Aquesta activitat va començar el mes d’octubre de 2013 i es mantindrà durant tot el curs, fins al mes de juny de 2014. Els 6 jocs plantejats fins ara han tingut prop de 150 participants.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística