No visualitzes correctament aquest correu? Llegeix-lo al nostre web.  
Consorci per a la Normalització Lingüística

Llengua i empresa

Català i empresa. Ja estàs al dia?

1 Novembre 2015 Edicions anteriors Segueix-nos per Twitter Facebook

Destacat

Pujar

Benvinguda

Acabeu de rebre el primer número de Llengua i empresa, el butlletí que el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) adreça al sector empresarial de Catalunya. Amb prop de 150 punts de servei i amb l'experiència d'haver col·laborat fins ara amb més de 500 empreses, el Consorci s'ha convertit en el referent a Catalunya de la formació i l'assessorament en relació amb la llengua catalana.

Més informació

Condis impulsa el català a través del CPNL

Condis impulsa el català a través del CPNL

Al voltant de 120 treballadors dels 10 supermercats que l'empresa Condis té a Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà i Barberà del Vallès han participat al programa Al vostre servei del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Tot el personal que la cadena de supermercats Condis té en aquestes poblacions ha assistit a unes sessions per atendre el públic en català.

Més informació

A un sol clic

Pujar

Optimot: una eina imprescindible

Optimot: una eina imprescindible

Saps que inalàmbric en català no existeix? Què fas quan tens un dubte lingüístic? Amb només 8 anys de vida, l'Optimot s'ha convertit en una eina imprescindible per resoldre dubtes puntuals del català. L'any 2014 s'hi van fer més de 12 milions de cerques. L'Optimot dóna resposta a preguntes sobre ortografia, vocabulari, pronoms febles, verbs i un llarg etcètera.

 

Més informació

Per un servei de qualitat el català és clau

Per un servei de qualitat el català és clau

Atendre els clients en la seva llengua és un element clau per oferir un servei de qualitat. Ho saben empreses internacionals com Microsoft, Google, Apple o Facebook, que han incorporat la llengua catalana en els seus serveis. Una gestió correcta del multilingüisme és una manera de tractar individualment cada persona.

 

 

Més informació

El dubte

Pujar

Vistiplau o Vist i plau?

Les formes vistiplau i vist i plau serveixen per expressar la conformitat d'un document o d'una actuació, però s'usen en contextos diferents. Vegem quan cal emprar una i altra forma.

Més informació

Vistiplau o Vist i plau?

Vols compartir aquest butlletí al teu Facebook?

M'agrada

Vols compartir aquest butlletí al teu Twitter?

Tweet

Vols compartir aquest butlletí al teu Google+?

Comparteix

Contacte

Consorci per a la Normalització Lingüística
C/ Mallorca, 272, 8a planta
08037 Barcelona
A/e: empresa@cpnl.cat

Llicència de Creative Commons 2015 Consorci per a la Normalització Lingüística